Fredag

2015-02-27 KL. 15:22:19
Blev en fika på favoritstället med favorit Amanda ♥

Fredag, gud vad skönt att skolveckan är avklarad. Amanda mötte mig på stationen vid ett tiden innan så gick vi och tog en fika och snackade lite skit, sånt behövs. Efter vi fikat gick vi en runda på stan och handlade lite nödvändigheter tills imorgon då det väntas 18 års ferre för två kompisar. Ska bli väldigt roligt! 

Kom precis hem till mamma och ska packa för att flytta till pappa över helgen. Älskar att ha skilda föräldrar.. Haha. Vet inte riktigt hur planerna för kvällen ser ut, men drunkar i plugg som jag har skjutit på så om man kanske skulle börja ta tag i det lite. I vilket fall så hörs vi lite senare!

Torsdag

2015-02-26 KL. 16:42:30

Idag gick det verkligen inte, fick inte till någon bild på min outfit. Men man ser iallafall lite, hade mina vida byxor ifrån Gina Tricot till och nya naglar. Underbart!

Kom hem för en stund sen, så skönt. Har varit jobbigt idag, somnade inte förrens sent inatt för det hände väldigt mycket saker så låg och tänkte och vred mig fram och tillbaka. I morse när klockan ringde märkte jag inte ens av det utan försov mig och missade första lektionen, men sånt händer. Annars rullade dagen på ganska bra, nu har jag ätit lite och ligger i sängen. Tänkte ta och vila lite, kvällen och natten kommer spenderas borta. Bra torsdag helt enkelt ♥

När man går sönder

2015-02-26 KL. 00:01:00
Jag ville ha roligt, så jävla roligt ville jag ha. Och full skulle jag vara, då glömmer man väl problem. Eller?
Vi gjorde oss i ordning, åt god middag. Lockade håret och satte på oss glittriga klänningar, kvällen skulle vara vår. Vi skulle fira in det nya året tillsammans och släppa allt gammalt. Vi hade planerat sedan länge, nu var det äntligen dags. 

Jag drack, oj vad jag drack. Tjejerna skrattade och var glada, vi hade hög musik. Det skulle ju bli en bra kväll, försök vara positiv nu. Jag har mina bästavänner runt mig, det räcker ju. Jag klarar detta, jag hade ju knappt tänkt på honom på hela dagen. Vem är han ens? 
Vi var fulla, mina vänner frågade ifall jag var okej. Ja, jag bryr mig inte sa jag. Jag ville inte bry mig, ville inte tänka på det alls faktiskt. Kvällen gick, vi blev fulla. Han blev full, jag fick ett sms "baby". Nej, du är full och jag vill inte veta av dig ikväll. Du är full skrev jag, ja jag är full. Precis. Där kom klumpen i magen tillbaka, men jag skulle inte förstöra kvällen för mina vänner. Det var vår kväll nu. 

Klockan slog tolv, det var ett nytt år nu. En ny början, äntligen. Vi hade champagne, och roligt. 
Vi hamnade på efterfest, och det var mycket människor. Jag hörde folk prata om honom, och henne. HENNE? Nej, nej, nej. Jag kunde inte hålla igen längre, jag sprang iväg. Mina bästavänner sprang efter, det gick inte mer nu. Jag kunde inte hålla igen tårarna, det gick inte och stoppa dem. Det var inte hon som skulle ligga i hans säng med honom, det var ju jag. Jag skulle ligga där och bli omhållen, inte hon. Kändes som någon tog mitt hjärta och slet isär det i tusen bitar för att sedan hoppa på det. Han mådde bra nu, han var med någon annan och jag fanns inte i tankarna längre. Tre dagar hade det gått, tre dagar. 

Jag visste vad han gjorde nu, och det gjorde så ont att veta. Jag drack mer, torkade tårarna och försökte att tänka på annat och ha roligt. Men någonstans i bakhuvudet fanns tankarna kvar, det var inte jag. Jag somnade gråtandes den natten, mitt nya år började såhär tack vare den jävla idioten. Jag grät så otroligt mycket, kände mig så fruktansvärt tom, sviken och äcklad.

Två dagar hade gått sen nyår och jag skulle hämta mina saker, jag fruktade detta. Jag ville inte se honom, jag knackade på. Vi stod och kollade på varandra, jag tog sakerna han hade samlat ihop och gick. Tills han stoppar mig och frågar ifall han åtminstone kan få en kram, nej. Jag kommer bryta ihop. Ja, det kan du. Att känna hans armar runt mig och känna hans doft, att se honom där han bor och sedan tänka på honom och henne blev för mycket och efter kramen gick, nästan sprang jag iväg och smällde igen dörren, som inte stängdes helt. Hela vägen hem brände tårarna bakom ögonen, men jag ville inte gråta. Inte nu. När jag tog upp mina saker hemma så kom dem, och jag grät så in i helvetes mycket. En hel timme utan stop. Inget kommer någonsin bli som förut och jag kunde inte förstå hur det kunde bli såhär. Det skulle inte vara såhär, det skulle vara vi. Det skulle ju vara vi.. 

En gammal text jag hittade i utkastet som jag inte har publicerat.

Femtio nyanser

2015-02-25 KL. 19:20:00
Ligger i sängen med ljus tända i rummet, en kopp te, lite musik och Femtio nyanser av honom. 

Jag älskar kvällar som denna, när man absolut inte gör någonting utan bara tar det lugnt. Igår kväll hade jag en väldigt mysig kväll och sov gott inatt så har varit ovanligt pigg och utvilad idag, så himla skönt. Hade en kort dag i skolan och har hunnit med ett pass på gymmet med Amanda. OM benen skakar nu, kan knappt gå. Jag älskar att träna ben och rumpa för man ser mest resultat där. 

Ikväll ska jag lägga mig tidigt, börjar vid klockan åtta imorgon och sen är det en väldigt lång dag. Efter skolan åker jag direkt till gymmet, sen får vi se vad kvällen bjuder på. ♥

NYTT

2015-02-24 KL. 17:44:23
Från Jysk 375 kronor. Ordinarie pris 750 kronor, kap!

Oj, här ekar det tomt. Men nu är jag tillbaka igen, hade inte tid för datorn dem sista dagarna på lovet då jag bara ville umgås med dem jag tycker om och ha väldigt roligt. Nu har skolan börjat igen och man är tillbaka i vanliga rutiner, men hade inte tackat nej med en veckas lov till. 

Annars då? Lyckades kirra jobbet så är mer än glad, överlycklig faktiskt. Jag håller på att göra om i rummet, nya möbler och träningen går väldigt bra. Så allt är precis som det ska vara om inte bättre. Ikväll ska jag spendera natten borta och det kommer bli lika mysigt som alltid, har inte så mycket mer och säga så vi hörs imorgon. Kram!!

Tavla

2015-02-19 KL. 17:29:37
Chilli 199:- 

Idag efter min jobbintervju så åkte jag och mamma till Chilli för att kolla lite, dem hade 20% på allting i butiken. Köpte denna fina tavlan som pryder väggen ovanför min säng nu, men det är väldigt mycket som ska ändras. Jag är så himla trött på mitt rum, så det behöver en stor förändring. Nu söker jag efter ljus slingor som hänger ner, som man kan ha på väggen. Verkar vara omöjligt att få tag på.. 

2015-02-19 KL. 09:47:00
Foto och redigering: Jag (Angelica Bengtsson)

Börjar denna torsdagsmorgonen med lite bilder sen bröllopet som jag inte visat er. Blir varm i hela kroppen, det var en bra dag. 

Annars, just nu sitter jag och äter frukost hos mormor, finns inget godare än havregrynsgröt och macka med Keso. Skulle nog kunna leva på det, haha! Ska cykla hem snart och göra mig i ordning, vid klockan 13.30 så har jag en arbetsintervju inbokad. Nervöst! Men jag hoppas på att det ska gå bra. Planerna för ikväll är lite oklara, men kommer iallafall att spendera kvällen och natten borta. Och det kommer bli lika mysigt som alltid ♥
Nu måste jag skynda mig lite, vi hörs senare! 

En lycklig dag

2015-02-18 KL. 23:34:00
 
Tre bilder från 2013

En dag som alltid kommer ligga mig varmt om hjärtat är alla hjärtans dag, dels för att man automatiskt blir extra kärleksfull men också för att det var dagen då jag blev utskriven från sjukhuset efter en jobbig period. 
Jag får ofta frågor om varför jag låg på sjukhuset, och vad som hände. Då tyckte jag det var väldigt jobbigt att prata om det men nu två år senare känns det bra och inte så jobbigt längre.

Jag var hemma hos min pojkvän och vi hade ätit tacos på kvällen, men sen på natten kände jag att jag mådde väldigt illa och gick upp och kräktes. En gång bara, sen var det bra med det och jag somnade om igen i hans famn. Dagen efter skulle vi äta frukost, och jag åt som vanligt. Men efter en stund började det vattna sig i min mun & jag mådde fruktansvärt illa igen. Och även då så kom maten upp, det första jag och familjen tänkte på var magsjuka. Så jag la mig i sängen, åt endast isglass och drack läsk. Men det funkade inte, det kom upp. Efter några dagar ringde vi till läkaren, jag kom dit och dem sa till mig att det var ett virus som snart skulle gå över. 

Det gick tre dagar till, och ingenting blev bättre. Nu var jag så utslagen också eftersom jag inte hade ätit på nästan en vecka och bara druckit pyttelite. Så vi åkte till en annan läkare, så jag fick en medicin mot illamående. Men medicinen kom upp, dagen efter ringde mamma till barnakuten och jag fick en akut tid. När jag kom till sjukhuset var jag nästan helt uttorkad, så dem la mig med dropp på direkten. Jag låg med dropp i fyra dagar. Men ingenting blev bättre, jag är glad nu i efterhand att jag inte visste hur länge jag skulle behöva ligga på sjukhuset. 20 dagar blev det, som jag låg där.

Det var en väldigt jobbig period, jag kräktes och blev smalare och smalare. Psykiskt förstörd, jag vägde som minst 47 kilo. Jag var bara ett ben, och just då kändes det som det aldrig skulle bli bra igen. Dagarna gick men allting stod still. Dem misstänkte att jag hade anorexia, vilket jag inte hade. Dem misstänkte även att jag hade en hjärntumör, så som ni förstår var detta en väldigt jobbig period både psykiskt och fysiskt. Varje gång jag kräktes började jag gråta för det kändes som det aldrig skulle bli bra. 

Min högsta önskan var bara att kunna äta, folk kom och hälsade på mig och fick en massa godis och chips. Jag är riktigt svag för chips med, så låg och luktade på chipsen och önskade att jag kunde äta dem. Det började bli vår, och mamma tog ut mig i rullstolen. Det var så skönt och bara känna luften, frisk luft. Jag ville aldrig tillbaka igen, hade kunnat sitta där ute och kolla på människor hur länge som helst. Men sen hände något, efter 20 dagar. Med dropp, sond och en massa olika mediciner och sprutor. Sövdes två gånger, och var väldigt dålig. 

Efter 20 dagar, den 14 februari blev jag utskriven. Det var den bästa dagen i mitt liv, kommer aldrig kunna beskriva den glädjen. Jag hade klarat av att äta fem skedar spagetti och köttfärsås, och behålla den. Och efter en stund kom en sjuksköterska in och sa till mig att jag kunde bli utskriven nu och börja äta hemma lite smått. När min pojkvän kom och skulle hälsa på mig bara hoppade jag upp i hans famn och började stor gråta, jag var ju äntligen frisk. Det var verkligen den BÄSTA dagen i hela mitt liv, har aldrig uppskattat att vara frisk så mycket som jag gör nu för tiden. 

Ayia Napa

2015-02-18 KL. 20:24:00
Weheartit får upp min motivation igen 

Är så glad och lycklig över livet, just nu känns allting helt perfekt. Och bättre kommer det bli, vi rör oss mot sommar. Jag kommer jobba hela sommaren, men det gör inte mig någonting. Jag fyller 18 i maj, så kommer kunna gå ut och ta ett glas vin på uteserveringar, gå ut på krogen. Jag kommer ha så himla roligt, och i slutet utav sommaren har jag och tjejerna planerat in en resa till Ayia Napa. 

Vi kommer vara iväg i en vecka, bo i ett hotell med "lägenheter". Den veckan kommer bestå av mycket fest, god mat och mycket sol och bad. När jag tänker på detta får jag lyckorus genom hela kroppen, tror detta kommer bli något av det roligaste jag kommer ha gjort. Speciellt att jag får uppleva detta med mina favoriter ♥

Någon som har varit i Ayia Napa och tycker det var en bra och värd resa? Vill höra så mycket som möjligt!

Två viktiga

2015-02-18 KL. 16:06:00
 
Något som jag tycker är otroligt viktigt är att lukta gott, använder en massa olika produkter till mitt hår. Schampo, balsam osv. Olika bodylotions, allting för att lukta gott helt enkelt. Haha! Men något jag är väldigt svag för är det parfymer, har så himla många olika parfymer så det är stört. Får knappt plats på hyllan längre, så ska införskaffa mig ett nytt ställe för alla mina parfymer och body mist. 

Men mina två absoluta favoriter när det kommer till parfymer är DKNY, jag är så himla svag för deras dofter. Tycker dem luktar så fruktansvärt fräscht, gillar även Britney Spears parfymer osv men dem luktar så sött. Så tycker det är kul med variation, här är mina två favoriter från DKNY. 
Dem är ganska dyra, men verkligen värda varenda krona. Något som alltid finns i min handväska, älskar dem!

Tisdag

2015-02-17 KL. 16:34:23
Från gymmet innan

Hej tisdag, igår kväll var jag och tjejerna på bio. Fifty Shades Of Grey såg vi. Jag blev så himla besviken, hade så höga förväntningar eftersom att jag har läst böckerna ett x antal gånger. Filmen var verkligen under mina förväntningar, men det var väldigt fina låtar och några fina scener såklart. Men nej, ingen höjdare. Efter filmen sov jag borta, väldigt mysigt. Så somnade gott igår kväll och vaknade gott idag, har hunnit med ett träningspass. Ben stog på schemat, så nu skakar benen och jag känner mig helt färdig. 

Senare ikväll ska jag och Amanda hem till Jacqueline, det är oklart ifall det blir fest eller hemma mys. Vi får se vilket humör vi är på ikväll helt enkelt, nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning. Vi hörs senare! ♥

Chokladhavregrynsgröt

2015-02-17 KL. 16:23:49
Tänkte tipsa om ett snabbt och nyttigt mellanmål som är perfekt efter träning, eller bara att äta för att det är enkelt. 

Chokladhavregrynsgröt: 
1 dl havregryn
1 dl vatten
1 dl mjölk
2 msk stevia
2 msk kakao 

Jag som älskar gröt tycker detta receptet är så himla gott, till gröten har jag skivad banan och hallon. Väldigt mättande och super gott, roligt att variera sig lite ifrån den vanliga havregrynsgröten. Stort tips!

10

2015-02-16 KL. 14:00:04
10 röda rosor som står i vår hall

Måndag, men ingen skola. Känns så himla skönt! Jag och Amanda sov ut väldigt länge idag, sen åt vi en god frukost. Nu har jag kommit hem till mamma igen och ska snart hoppa in i duschen och börja göra mig i ordning. Planerna idag är oklara, förutom ikväll då det vankas bio. Fifty Shades Of Grey, äntligen!! Har aldrig någonsin väntat eller sett fram emot en film såhär mycket. Så det ska bli riktigt roligt, men nu ska jag in i duschen så vi hörs senare. Kram!

Senaste

2015-02-15 KL. 19:48:26
 
Svartvitt, mina bästavänner, min nya fina spetsbh, min nya klännig, pälsjacka, skratt, mina bästavänner och mina älskade Levis shorts. Vad jag vill ha just nu är sommar, varma kvällar, goa drinkar, roliga fester, klänningar, shorts, lyckliga dagar med dem jag älskar. Längtar ihjäl mig. 

Söndag

2015-02-15 KL. 18:44:58
Två bilder sen en photoshot jag och Amanda hade för ett tag sedan

Idag är jag väldigt trött, söndagar är alltid en seg dag tycker jag. Men nu känns det bara så himla skönt att veta att man inte behöver gå upp tidigt för att gå till skolan imorgon. Somnade gott igår och vaknade upp väldigt gott idag också, kunde inte haft en bättre alla hjärtans dag. Idag har jag hunnit med att övningsköra, vilket gick jätte bra! Längtar så himla mycket efter körkortet. Ikväll blir det film kväll med Amanda, skräckfilm står på schemat. Nu ska jag gå och äta, så vi hörs ♥

Till mitt ansikte

2015-02-15 KL. 18:30:10
Två produkter jag använder till min hy 

För någon månad sen var jag på ansiktbehandling, brukar göra det en gång i halvåret. Tycker det är så skönt att få ansiktet rent från grunden, man känner sig alltid så fräsch efteråt. Och passade på att införskaffa mig nya ansiktsprodukter samtidigt, innan använde jag mig inte utav något speciellt när jag tvättade ansiktet utan kunde ibland bli tvål och vatten. Men det var så himla uttorkande och inte alls bra så fick detta rekomenderat för min hy som är en blandhy men lite åt det feta hållet. 

Dessa två produkter använder jag morgon och kväll, börjar med att tvätta ansiktet och avslutar med ett "vattenspray" som jag sprayar på ansiktet och låter torka in. Behöver inte ens smörja in ansiktet utan dessa två produkter torkar varken ut eller gör så hyn blir för fet. Rekomenderar alla att gå och göra en ansiktbehandling och få produkter rekomenderade för ens egna hy typ. Något utav det bästa jag gjort! 

Alla hjärtans dag

2015-02-14 KL. 21:15:00
Alla hjärtans dag middag med mina hjärtan ♥

Ursäkta för dålig uppdatering idag, har haft väldigt mycket och göra. Hade massa och förbereda innan Jacqueline och Amanda skulle komma, vi har precis ätit sån himla god middag och efterrätt till Melodifestivalen. Sen har vi pratat och skrattat en massa, perfekt alla hjärtans dag. Senare ska jag åka iväg och spendera natten borta vilket också kommer bli väldigt mysigt, kunde nog inte haft en bättre dag. Imorgon ska jag ut och övningsköra, ser verkligen fram emot det. Tycker det är så roligt att köra bil! Nu ska vi ut och gå med hunden, hoppas ni får en jätte bra alla hjärtans dag med mycket kärlek. ♥

Morning inspo

2015-02-14 KL. 10:34:00
Morgon inspiration, svartvitt, leatherpants, kappor, spets, adidas

I vår vill jag gå runt i pälsjacka, skinnbyxor, spets underkläder, adidas, kappor och boyfriend jeans. 
Jag älskar årets mode, det bästa på länge faktiskt. Men just nu är jag ute efter dem perfekta skinnbyxorna, känns som jag har letat överallt men hittar inga. Vill ha med dragkedjor på helst, tycker det är så snyggt att matcha ett par oversize skinnbyxor med ett par sneakers och kappa. Mmmh.. 

Ceasarsallad

2015-02-13 KL. 22:03:55
Ceasarsallad

Amanda var alldeles för sjuk för att träffas ikväll så har för första gången på väldigt länge spenderat kvällen med familjen och det är verkligen någonting jag borde göra oftare. Vi har lagat god ceasarsallad, ätit morötter och dipp och haft det väldigt trevligt. Jag och min lillebror har precis varit ute och gått med hunden och nu ligger jag i sängen, tänkte börja kolla på Andra Avenyn igen. Var flera år sedan som jag såg den serien, så det ska bli mysigt. Vi hörs imorgon, då är det alla hjärtans dag och jag längtar så mycket. 

Två favoriter

2015-02-13 KL. 13:58:00
Två favoriter jag alltid använder när jag sminkar mig
 
Något som jag tycker är väldigt viktigt är smink, skulle aldrig vilja använda "dåligt" smink. Förutom mitt brunpuder ifrån H&M som jag tycker är så sjukt bra och har inte hittat något som passar mig lika bra som det. Tips på bra brunpuder? 

Men iallafall när jag var i Göteborg så köpte jag massa nytt smink och här är mina två absoluta favoriter. Foundationen ifrån ISADORA och den är väldigt "matt" så man blir inte glansig i ansiktet vilket man kan bli utan en foundation som är för oljig. Sen har den nästan lite skimmer i sig, så den är perfekt. Jag har den mörkaste färgen eftersom att jag är lite mörk i hyn, men den tipsar jag verkligen om. Enda nackdelen är att den är ganska "matt" och svår att applicera men annars hur bra som helst. TIPS!

Min concealer ifrån MAC, har inga ord för den typ haha. Det är verkligen mitt bästa köp jag någonsin gjort, den är så enkel att applicera och täcker ALLT. Finns ingenting som den inte kan täcka, och den håller sig hela dagen. Jag har verkligen fått upp ögonen för MAC's produkter så det ska jag börja köpa när det kommer till smink. Det är ganska dyrt, men värt varendra krona verkligen. Tipsar, jag älskar den! 

Våfflor

2015-02-13 KL. 11:51:00
Våffelfrukost med mamma & mornor 

En stund efter jag hade vaknat imorse så ringde mamma mig och frågade ifall jag ville komma hem och äta våfflor med henne och mormor, så tog bussen hem och har precis ätit frukost. Ska börja packa ihop mina saker snart och börja gå mot pappa. Det är hans helg så ska bli kul att träffa honom i helgen, ikväll ska jag umgås med Amanda och vi ska nog mest ta det lugnt eftersom att hon är sjuk. Men det blir bra det också, lite film och gott. Mysigt! 

Skirt & Johnny Bulls

2015-02-12 KL. 18:19:00
Väska - H&M / Skinnjacka - Jofama By Kenza / Poncho - Åhléns / Stickad tröja - Cubus / Kjol - H&M / Skor - Johnny Bulls

Idag mina vänner har jag klarat av ett idrottssemenarie som jag är väldigt nöjd med, känns som det gick super bra. Jag har även kämpat i skolan till 15.40 och sen gick jag på lov. Är ledig imorgon så jag får sportlov idag istället, så himla skönt. Ska verkligen njuta till hundra procent och ha så himla roligt. 

Nu har jag precis ätit lite och ska hoppa in i duschen, raka benen och ta hårinpackning i håret osv. Ta hand om mig själv lite extra vilket behövs ibland. Senare ikväll åker jag för att spendera kvällen/natten borta, så himla mysigt. Så vi hörs förmodligen inte mer ikväll, utan det blir imorgon. Hoppas ni får en lika bra kväll som jag ska ha  ♥

Valentine's day

2015-02-11 KL. 21:53:15
 
valentine
 
 
Nu börjar det närma sig alla hjärtans dag och det är en dag som man vill spendera med sina nära och kära, visa lite extra kärlek och vara lycklig. Jag tycker inte att man ska vara ledsen ifall man inte har någon pojk/flickvän att dela dagen med för det finns så många andra i ens närhet som man kan visa lite extra kärlek till. Detta året kommer jag spendera alla hjärtans dag med mina två bästavänner, förra året spenderade jag alla hjärtans dag med min pojkvän och då gick vi ut och åt god mat sen efter det blev det bio.

Men om det nu är så att man har en pojkvän så vet jag själv att man är alltid så stressad över vad man kan ge, det behöver inte vara mycket. Men här ovanför har jag lite tips på vad man kan ge, sen väljer man själv hur mycket pengar man vill lägga. Ni kanske bara vill äta en god middag hemma tillsammans och bara umgås. Eller vill man ge någon present så är väl parfym perfekt, varför inte en ring och gravera in ert datum. Finns så mycket, låt fantasin flöda och hoppas ni får en underbar dag. 

Todays

2015-02-11 KL. 15:54:40
Foto: Amanda Larsson
Väska - Chelsea / Nike air force 1 - Footlocker / Linne - Gina Tricot / Jeans - Dr Denim / Bälte - nelly.com / Skinnjacka - Jofama by Kenza / Mössa - Gina Tricot / Klocka - Michael Kors 
 
Såhär gick jag klädd idag, mycket svart och skinnjacka i hopp om att målnen skulle försvinna vilket dem aldrig gjorde så det var fruktansvärt kallt. Men det kändes ändå väldigt bra att ta på mig min älskade skinnjacka igen, så som jag har saknat den. Men snart är det vår, det börjar närma sig ljusare tider och jag älskar det! 

Tycker ni om att se outfit bilder? Vad vill ni mer att jag bloggar om, kommentera gärna.

Wednesday

2015-02-11 KL. 15:24:26

Kom precis hem ifrån skolan och sitter just nu och äter mellanmål samtidigt som jag kollar lite bloggar. Idag har varit en ganska kort och lugn dag, endast två lektioner. Ska lägga mig och kolla på Gossip Girl nu och i eftermiddag ska jag träna med Jacqueline. Ska bli så skönt att komma iväg till gymmet och svettas lite. Känns så sjukt att det redan är torsdag imorgon, sen fredag och lov. Ska bli så underbart, behövs verkligen!

Att gå vidare..

2015-02-10 KL. 22:45:00

Att gå vidare efter ett långt förhållande kan nog vara något av det svåraste som finns. Att mista sin bästavän och kärlek på samma gång, känns som att mista en del utav sig själv. Och man känner sig oerhört ensam och vilsen. Den tryggheten man hade är borta och man ska nu tackla allting ensam. Oavsätt om man har sina bästavänner som alltid finns där till 110 % så är det fortfarande inte samma sak. Att kunna skratta så man gråter innan man lägger sig och avsluta med att pussas innan man somnar i varandras famn. Ingen känsla är bättre än den känslan, att bara kunna vara och må så bra. 

Efter att det har tagit slut och man har gråtit, gråtit hela nätterna. Fått hjärtat krossat gång på gång så är det som någonting läker ihop själen igen. Det är då man ska vara så oerhört lycklig över att ha sina vänner vid sin sida, det var dem som tog upp dig när man inte ens ville resa sig ur sängen. Dem som har stått ut med ens tjatande om samma sak dag efter dag. Kommer aldrig kunna tacka er nog. Och man måste börja fokusera framåt igen, vissa dagar kommer alltid kännas värre än andra. Men det jobbigaste är att se sin gamla med en ny, ska han göra samma saker med henne som vi brukade göra. Hur gör man för att älska igen? Men det är fokus frammåt nu.
2 fina år med den finaste människan jag vet, är så oerhört tacksam. 
 

Kladdkaka

2015-02-10 KL. 16:38:00
Tre bilder från när jag och Amanda bakade innan.

Alltså gud, hur god ser inte kladdkakan ut? Haha. Vi gjorde en mörk kladdkaka som var extra kladdig med krisp av marränger. Vi hade glasstårta till och det smälte i munnen typ. Nu håller vi på med engelskan och sen ska vi ut och gå. Så skönt att gå ut och gå och prata om allt mellan himmel och jord. Min kusin, bästavän & syster ♥

Dagens

2015-02-10 KL. 14:22:00
Foto: Amanda Larsson
Kappa - HM / Väska - Chelsea / Linne - Bikbok / Favvoponcho - Åhlens / Byxor - Gina Tricot
 
Såhär gick jag runt idag i skolan,världens bekvämaste outfit. Mina favoritbyxor helt klart! 
Idag har jag klarat av en redovisning, så skönt att ha det släppt ifrån axlarna. Jag har verkligen varit sjukt nervös, men det gick jätte bra. Nu bakar jag och Amanda mörk kladdkaka med marränger, när man har ont i halsen får man göra det bästa utav situationen eftersom man inte kan träna. Så vi ska äta kladdkaka och plugga engelska tillsammans! Perfekt tisdag enligt mig. 
Och ännu en dag med fint väder, är det såhär fint imorgon åker min skinnjacka på. Älskar! 

Måndag

2015-02-09 KL. 20:21:20
Från förra veckan.

Måndag, igen. Men vaknade upp med mysigt sällskap där jag spenderade gårkvällen och natten så ingen söndagsångest för mig inte. Hade även inställd lektion i skolan så vid 11 tiden mötte jag upp Amanda så åt vi på stan innan vi tog bussen hem till mig för att ta det lugnt och prata. Hon åkte hem vid fem tiden någon gång och då sov jag lite, har inte mått så jätte bra. Ont i halsen och örat, får hoppas att det blir bättre. Nu ska jag ut och gå lite med Amanda innan jag drunknar i plugg. Hoppas ni alla hade en bra måndag! Kändes som vår i Växjö idag. Man blir så lycklig ♥

Fifty Shades Of Grey

2015-02-09 KL. 17:26:00
Crazy in love blev hundra gånger bättre i Fifty Shades Of Grey versionen, något som spelas flitigt i mina hörlurar.

Nu är det ca tre dagar kvar till premiären, can't wait. Jag, Amanda och Jackie har bokat biobiljetter på alla hjärtans dag. Och kan det ens bli bättre än att se denna filmen med mina två hjärtan. Har väntat på denna filmen i över ett år så jag är mer än glad och ser verkligen fram emot att se den, hoppas den är lika bra som böckerna.

Den lilla svarta

2015-02-09 KL. 16:28:00
Min nya klänning som jag beställde ifrån nelly.com
 
Fick hem min klänning för någon dag sen som jag ska ha på två vänners 18 års fest. Hur snygg är den inte? Jag älskar den djupa u-ringningen även ifall det är fruktansvärt jobbigt med brösten (haha). Kommer matcha den med pälsjackan ovanför men även ett par svarta klackar och lockigt hår. Hela outfiten får ni när jag ska ha på mig den. Jag är väldigt nöjd iallafall!


Angelica Bengtsson, 17 år, Växjö
Välkommen! I min blogg kommer du att få läsa en blandning utav min vardag som består utav vänner, träning, shopping och väldigt mycket annat. Jag hoppas du gillar bloggen och stannar kvar här.

KONTAKT:
[email protected]




RSS 2.0