Dreams about the future

2015-01-14 KL. 23:01:17
Flytta till USA, New York. vad finns det mer att säga? Räcker med att kolla på bilderna för att förstå varför ♥

Jag tänker ofta på framtiden och hur mitt liv kommer se ut om några år och vart i världen jag kommer att befinna mig. Har så mycket tankar & funderingar kring framtiden, vill så mycket och ibland kanske för mycket. Men om det är något jag verkligen vill så är det attt flytta till New York och bygga upp mitt liv där med en man som jag verkligen älskar. Efter jag har tagit studenten ska jag jobba som aupair i ett års tid, för att känna på om det känns så bra som jag hoppas och önskar på. 

Jag tycker att man ska drömma stort och aldrig ge upp, kämpa för vad man vill. Det är min absolut starkaste sida, att kämpa. Vad det än gäller, kämpa för vad du vill och ge aldrig upp.

Fake fur

2015-01-11 KL. 16:58:00
 Fake fur - Gina Tricot 

Kom precis hem ifrån Grand, har gått där uppe med mamma och även tagit en fika. Jag köpte denna jackan som jag kollat på ett tag inne på Gina Tricot, har varit lite osäker ifall jag passar i pälsjacka men slog till nu när jag såg den på rean. Och ångrar inte det en sekund, jag älskar den! 
Tycker det är så himla snyggt med päls, ska försöka hitta en i svart också och även en pälsväst så är jag nöjd. Har inte haft motivationen uppe till att blogga då jag varit lite nedstämd under en period, men nu är jag på banan igen och livet rullar på så nu blir det uppdatering som vanligt igen. ♥


Angelica Bengtsson, 17 år, Växjö
Välkommen! I min blogg kommer du att få läsa en blandning utav min vardag som består utav vänner, träning, shopping och väldigt mycket annat. Jag hoppas du gillar bloggen och stannar kvar här.

KONTAKT:
[email protected]




RSS 2.0