How to match long skirt

2014-04-21 KL. 21:03:00
Untitled #3
Tryck på bilden för att se vartifrån allting kommer.
Något jag måste inhandla snarast är en långkjol, det är så himla snyggt! Tips på snygga långkjolar?

Vill du ha en idiot, så lägg din hand i min..

2014-04-21 KL. 20:24:00
Tända ljus, smoothie & Håkan Hellström. Kan det bli bättre?

Idag känns det som söndag, och man borde väl egentligen ha söndagsångest. Men det har jag inte, ser fram emot att komma tillbaka till skolan imorgon och träffa min underbara klass. Allt pluggande är jag färdig med, och duschat har jag. Därför sitter jag bara här och tar det lugnt, ska försöka lägga mig i hyffsad tid också. Börjar klockan åtta imorgon med spanska, för tidigt egentligen men tisdagar är så. 
Vi hörs lite senare, kram och hoppas att ni får en fin kväll. ♥

Trashed

2014-04-19 KL. 21:33:25

Premiär Grillning

2014-04-19 KL. 20:11:32
Premiär grillning med familjen.

Ikväll blev det grillning med hela familjen för första gången detta året, sjukt mysigt och gott. 
Nu ska jag göra mig i ordning lite och åka vidare till min pojkvän, vi ska ha myskväll. Älskar honom så mycket ♥

New Converse

2014-04-19 KL. 18:43:00
Två par nya Converse rikare

Idag är jag svin trött, var uppe tidigt och åkte iväg med familjen + Amanda. Köpte två par nya Converse, vita är standard men köpte även ett par röda som jag suktat efter ett tag. Sedan firade vi lite påsk hos min mammas mans föräldrar vilket var jätte mysigt också. ♥

Nu är grillen igång här hemma, och när jag har ätit ska jag iväg till min pojkvän för film och massa mys.
En bättre lördag helt enkelt.

Nytt

2014-04-17 KL. 16:14:59
/ Bronzing Powder / Compact Powder / Foundation Stick /

Jag kom precis hem från stan, har varit och gjort lite ärenden och tagit en fika med Felicia. På vägen hem sprang jag in och köpte lite påfyllning till sminknecessären och även en ny necessär. Och rosa är ju absoluta favoriten ♥
 
Nu lyssnar jag på musik och tar det lugnt, ska snart städa i rummet och byta om till mjukiskläder och plugga. Har så mycket jag ligger efter med som måste göras, och har tid nu på lovet så passar på.

Vi hörs lite senare! Kram på er. 

Black n White

2014-04-15 KL. 21:44:16
Tisha - BikBok / Jeans - Dr Denim / Bälte - no idea 

Jag var så himla stressad innan så fick bara kasta på mig någonting snabbt, och svarta jeans funkar alltid. Jag körde hårdaste passet på gymmet innan, idag blev det mycket ben och mage så nu värker det i hela kroppen. Love that feeling. I eftermiddags/ikväll så tog jag en fika med bästavän på Condeco och snackade om allting mellan himmel och jord, det var väldigt behövligt. Är dock svin sjuk nu så ligger nerkrypen i sängen och imorgon får jag nog hoppa över träningen om det inte känns bättre. Ska kolla på Top Model nu och fortsätta dricka mitt té. 

Havregrynsgröt

2014-04-15 KL. 12:36:05
Té med honung i / macka med salt och Keso / Havregrynsgröt med bär 

Sitter och äter frukost nu, gjorde något snabbt och nyttigt idag för tänkte snart sätta mig på cykeln och cykla till gymmet och köra årets hårdaste pass. Jag vill att benen ska skaka efteråt och magen ska värka i flera dagar, har tränat men var ett tag sen jag hade riktig träningsvärk. 
Kram på er!

DKNY

2014-04-14 KL. 21:24:35
DKNY - Be delicious 

Min familj har varit i Lanzarote en vecka nu, så jag har haft huset för mig själv. Det har väl varit både positivt och negativt, skönt till en början men blir nog inget mer med det på ett tag nu. Dem hade köpt med sig denna parfymen till mig iallafall, tycker den luktar så himla gott. 


Angelica Bengtsson, 17 år, Växjö
Välkommen! I min blogg kommer du att få läsa en blandning utav min vardag som består utav vänner, träning, shopping och väldigt mycket annat. Jag hoppas du gillar bloggen och stannar kvar här.

KONTAKT:
[email protected]




RSS 2.0