Alltså hjälp..

2014-03-17 KL. 23:03:40
Känns onödigt att ens be om ursäkt för den dåliga uppdateringen. Men jag gör det ändå, så ursäkta den dåliga uppdateringen.
 
Förra veckan och även helgen och denna veckan är / kommer vara så sjukt stressiga. Jag ligger efter med lite saker i skolan som jag måste ta igen innan betygen sätts på kurserna. Hela förra veckan pluggade jag till ett matteprov som jag blev godkänd på också. I helgen har jag jobbat varje dag ganska länge så har varit helt slut. Och denna fredagen har jag ett svenska prov och mycket andra saker. Och jag kan verkligen inte förstå hur jag ens ska hinna sätta mig vid datorn för att blogga mitt i all stress. Men får försöka hitta luckor, har verkligen inte haft tid nu bara. Men ska försöka få tiden, någon gång denna veckan. Tycker det är sjukt roligt att blogga, men man måste prioritera vissa saker och skolan är en sådan. 
Tänkte förklara mig bara så alla förstår varför uppdateringen har varit så låg. 

Boyfriend jeans..

2014-03-10 KL. 21:23:00
 
Boyfriend Jeans
Tryck på bilden för att se vartifrån allting kommer. 
 
JAG HAR FÅTT VÄRLDENS CRUSH PÅ BOYFRIEND JEANS.. Ser ni vilken snygg outfit? Dör verkligen för den, dem stora byxorna tillsammans med den lite slappa tröjan och ett par Louboutins tillsammans med en röd stilren kappa och en Céline väska. Solglasögonen och klockan är fina detaljer, perfekt outfit nu till våren. Jag vill ha allting i detta collaget.. 

Kycklingsallad

2014-03-09 KL. 16:20:03
 
Slänge ihop en kycklingsallad lite snabbt innan och satte mig ute i solen med datorn och åt. Så himla fint väder, idag är det ungefär 15 grader varmt i Växjö. Nu är det verkligen vår på riktigt, och man blir så lycklig. Har bytt ut vinterjackan till min älskade skinnjacka. SÅ SKÖNT.

Gårdagens outfit

2014-03-09 KL. 16:15:00
/Linne - Gina Tricot /Jeans - Dr Denim /Skärp - min pojkväns/
 
Såhär såg jag ut igår kväll, var på fest med Amanda, Tova, Madde & Isabel. Dock var det nog något av dem tråkigaste festerna jag varit på. Men vi lyckades få roligt ändå, som vanligt när vi umgås. Kom hem ganska sent, vid halv tre tiden kröp jag ner i sängen bredvid min pojkvän och somnade gott. Vaknade ganska tidigt i morse, och duschade innan jag tog bussen hem till mig. Och är här nu, har ätit lite sen tänkte jag packa o sminka mig innan jag åker tillbaka till min kille. 


Angelica Bengtsson, 17 år, Växjö
Välkommen! I min blogg kommer du att få läsa en blandning utav min vardag som består utav vänner, träning, shopping och väldigt mycket annat. Jag hoppas du gillar bloggen och stannar kvar här.

KONTAKT:
[email protected]




RSS 2.0