Lördag

2014-12-27 KL. 16:37:59
Nya naglar, äntligen ♥

Kom precis hem ifrån stan, har varit och fixat mina naglar och även varit med när Amanda och Jackie spräytannade sig (stavning). Känns så sjukt skönt med nya fina naglar, perfekt tills nyår. Ska gå mot Amanda snart, ska ha myskväll med henne och Jackie. Sen sover jag även där, och imorgon ska jag följa med min lillebror på innebandycup hela dagen och på måndag åker vi till Göteborg. Bloggen kommer lida lite nu följande dagar, men kommer ändå försöka uppdatera hyfsat mycket. Hörs lite senare

Mina julklappar

2014-12-26 KL. 16:19:26
Shine spray från Orofluido, luktar så sjukt gott! Finns på frisörsalonger
 Britney Spears - Midnight fantasy. Min favoritparfym (önskar mig en ny varje år!)
 Simpla men fina trosor ifrån H&M
 Träningslinne ifrån H&M

Här är några utav mina julklappar, fick även två super fina pyjamaser (som jag inte orkar ta kort på, men ni kommer få se dem i något annat inlägg framöver. En ifrån H&M och en ifrån Twilfit! Fick även bidrag till körkortet, min Tommy Hilfigher vinterjacka (förskott). Min nyårsklänning, lite mer kläder och väldigt mycket pengar på kortet men även kontant. Osvosv! Jag är väldigt nöjd med mina julklappar iallafall, och även nöjd med julklapparna som jag gav till min familj och släkt. Känns lite tråkigt att julafton är över för detta året, men ser alltid fram emot det så himla mycket och sen blir det helt tomt. Men nu får jag börja se fram emot Göteborg och nyår istället. Kram! 

Bröllop

2014-12-25 KL. 15:39:21
Foto&redigering - Jag 

I somras när mamma och Joel gifte sig så hyrde dem in mig som fotograf, brukar göra fotojobb ibland när jag blir tillfrågad så jag fotograferade och filmade bröllopet. Blev så himla nöjd med bilderna, fick verkligen fram deras lycka på bilderna. Världens finaste mamma och Joel ♥

Jag skulle egentligen ha fotat vad jag fick i julklapp idag och lägga upp, men jag är hos mormor och min kamera är urladdad så jag får göra det imorgon istället. Snart kommer Amanda hit och sover här med mig inatt, vi ska väl mysa och kolla på Prison Break. Skönt att ta det lugnt, var fullt upp hela dagen igår. Vi hörs.

2014-12-24 KL. 23:17:45
Två bilder från min julafton, hann inte ta mer då kameran dog mitt i allt tyvärr..

Får väl börja med att säga godjul, har ni haft en bra dag/kväll med era nära och kära? Jag är väldigt nöjd med min dag. Började morgonen med släkten på pappas sida, lite julfrukost och paket. Vilket var väldigt trevligt! Sen åkte vi till mormor, åt mat och kollade på Kalle anka. Blir så himla glad utav att kolla på Kalle, skulle inte klara mig utan den traditionen haha! 
Efter vi hade firat klart hos mormor åkte vi iväg till släkten på mammas mans sida, så har vi ätit där IGEN och öppnat paket och nu är jag hos mormor igen, ska sova här inatt. Jag är så mätt, mår nästan lite dåligt så mycket jag har vräkt i mig idag.. MEN det är julafton och då ska man leva. 

Vill bara skänka iväg en extra tanke till er som inte har någon att umgås med ikväll, har mist någon eller har andra problem. En extra tanke till er alla kämpare ♥

24 December 2014 JULAFTON

2014-12-24 KL. 12:04:50
Jacka - H&M / Blus - Village / Byxor - Gina Tricot (NYA!) 

Godjul mina vänner! Hinner bara göra en liten snabb uppdatering, ska äta julfrukost med familjen + farmor osv. Och sen ska vi åka iväg och fira jul hos mormor och ikväll hos Joels föräldrar, så det är verkligen FULLT upp. Kommer inte prioritera bloggen idag, men slänger in dagens tråkigaste outfit någonsin.. Vi hörs sen, hoppas ni alla har en fin jul med era nära och kära! ♥

me myself and i

2014-12-23 KL. 18:55:00
 
Jag tänkte göra ett litet snabbt inlägg om mig då jag säkert har fått några nya läsare om inte så kan mina gamla läsare uppdateras haha! 
Angelica Bengtsson heter jag och är sjutton år gammal, jag går andra året på Växjö Fria Gymnasium där jag läser samhälle - beteendevetenskap. På fritiden umgås jag med vänner (för det mesta Jackie och Amanda som också är mina absoluta favoriter) men förutom det så pluggar jag, gymmar osv osv. 

Tänkte göra några snabba om mig:
Jag är väldigt blyg i början när jag träffar människor, men när man lär känna mig ändras det helt!
Man kan ofta uppfatta mig som "bitchig" men det är jag absolut inte, är väldigt trevlig haha!
Jag har väldigt många tvångstankar, måste typ slå på mobilen vid 11.11 osv..
Älskar att planera saker, har alltid nya "ideer" som jag säger. Vilket ibland kan bli negativt, iallafall om man frågar Jackie eller Amanda.. 
Jag gör allt för mina nära och kära 
Har väldigt svårt att lita på nya människor, kan ta flera månader innan jag börjar "öppna upp" mig.
MEN jag vill lära känna nya människor! Så skicka iväg en snap till angelicasophia 

Och vill ni följa mig på andra sociala medier så hittar ni mig på Instagram: angelicabengtssonn 
Twitter: Abengtsson1 följföljfölj!
 Om ni skulle undra något så är det bara att kommentera eller maila mig, kram! 

23 december 2014

2014-12-23 KL. 13:53:00
För tillfället hemma hos mig.

Just nu sitter jag och äter köttbullar med potatismos och dricker julmust. Jag har precis slagit in alla julklapparna jag har köpt och städat här hemma, så nu är det julfint och jag försöker få lite julstämning genom att lyssna på julmusik men TYVÄRR så regnar det ute och det gör det hela lite svårare, men kämpar på. 

Ska iväg om en stund och städa hos pappas kompis, tjäna lite extra pengar då det inte blev så mycket jobb för mig denna månaden. Men fick lön idag så det kändes skönt iallafall! Nu ska jag kila iväg, vi hörs senare ♥

tbt Kroatien

2014-12-22 KL. 23:48:00

En liten tillbakablick från Kroatien 2013. 

Kollar igenom gamla bilder, och här är några bilder från Kroatien. Det kan nog ha varit min bästa resa någonsin, upplevde så himla mycket på den resan. Många stunder man vill spola tillbaka tiden till, men det går tyvärr inte. Saknar att kunna gå omkring i klänning och ballerina skor klockan elva på kvällen och äta creps utan att frysa.

The perfect dress

2014-12-22 KL. 23:22:00

Men kan vi ta ett djupt andetag för min nyårsklänning typ nu? Jag är helt förälskad! 
Jag bestämde med Jacqueline och Amanda att detta året ska vi absolut inte ha svarta jeans för det är så fruktansvärt tråkigt. Så vi kör på ordentligt med paljettklänningar, egentligen var meningen att vi skulle letat efter nyårsklänning i Göteborg men ingen av oss kunde hålla sig haha.. Vi var för oroliga att vi inte skulle hitta någon så vi beställde istället. 

Jag kommer ha en i silver och Jacqueline och Amanda kommer bära svarta paljettklänningar. 
Jag är så himla förväntansfull inför detta nyåret, kan inte bli bättre än att inviga året med mina två bästavänner. Ser fram emot det så mycket. ♥

Här hittar ni klänningen om ni är sugna på att beställa!

22 december 2014

2014-12-22 KL. 20:50:00
Min brunch idag, toast och yoggi med puffar.

Oj, här ekar det tomt. Har inte uppdaterat sedan oktober, vilket känns som ett tag sedan. Men det har inte hänt särkilt mycket sedan dess heller förutom sjukdomar och väldigt mycket i skolan. Nu har vi gått på jullov och det kan nog vara det mest behövliga någonsin faktiskt, så är tillbaka med ny energi och väldigt mycket nya inlägg på G. 

Har ni någon julkänsla? Jag har faktiskt lite svårt att förstå att det är julafton i övermorgon. Det är varken snö eller särkilt kallt ute, så är lite besviken men man får försöka göra det bästa utav situationen. Har väldigt mycket planerat och roliga saker att se fram emot så ska inte klaga ändå. 

Vad tycker ni om min nya uppdatering förresten? Jag älskar den! Känns så himla fräsh och fin, tycker jag iallafall. Och det blir mycket roligare att blogga med en fin design, så nu kör vi! 


Angelica Bengtsson, 17 år, Växjö
Välkommen! I min blogg kommer du att få läsa en blandning utav min vardag som består utav vänner, träning, shopping och väldigt mycket annat. Jag hoppas du gillar bloggen och stannar kvar här.

KONTAKT:
[email protected]




RSS 2.0