Mot Halmstad

2014-07-14 KL. 21:04:30
Håller på och packar för fullt just nu..

Jag åker till Halmstad imorgon med Amanda, bussen går vid 11.45 och innan dess har vi lite ärenden att uträtta. Ska bli skönt att komma iväg några dagar och bara umgås, vi kommer tillbaka på fredag eftermiddag. Kommer inte kunna blogga när jag är där nere, möjligtvis mobil inlägg. Har riktigt dåligt internet där vi bor.. Men kommer ta mycket bilder och göra lite tidsinställda inlägg så det ska nog funka ändå. Nu måste jag fixa det sista, mina naglar som ser fruktansvärda ut. Men lite musik och filmer med, vi hörs lite senare!

New in - Levis 501

2014-07-12 KL. 19:05:07
399 kronor, men med mecenat kortet blir det 339 kronor.

Idag kom äntligen mina shorts som jag har väntat på, jag var väldigt osäker på storleken och tog därför lite större än vad jag egentligen har. Så i dessa shorts är det storlek 29 och borde nog tagit någon storlek mindre, dem är ganska stora i midjan men passar ändå helt okej. Så jag är nöjd! 
Tryck här för att komma direkt till shortsen.

Tips - Mina favorit serier

2014-07-07 KL. 22:09:28
Tänkte tipsa om mina tre absoluta favorit serier, jag älskar bra serier och filmer. Men har väldigt svårt att ge något nytt chansen, utan kollar gärna på samma sak flera gånger. Men här kommer mina tre favoriter iallafall som jag tycker att man måste se. 


Gossip Girl, denna serien kan man inte få nog utav. Jag har nog sätt denna serie kanske 5 gånger, haha! Och det är samma sak varje gång, man blir så såld på deras liv och miljö. Dem lever i New York (som är min favorit stad) och det är fina klänningar, fester, drama. Ja, kan nog inte säga någonting negativt. Jag älskar denna serie, hade lite svårt för den första gången jag kollade.. Tyckte det var svårt att komma in i den, men sen är det helt kört. Verkligen en stor favorit, och ett måste att se. 
Sex and the city, haha.. Man kan väl inte annat än att älska denna serie, och Samantha. Denna serie är en tradition för mig och Amanda att se varje sommarlov, även här utspelar det sig i älskade New York. Och jag kan verkligen se denna serie om och om igen, den är så rolig och dramatisk. Tycker det är lite synd att den inte finns på Netflix, tycker Swefilmer är så irriterande att kolla på.. 

 
Älskade älskade Prison Break som jag har gråtit så mycket till, första gången jag såg denna serien grät jag så mycket så jag inte ens kunde fortsätta kolla avsnittet. Jag har aldrig varit med om något liknande, jag är väldigt känslig men trodde inte att jag var så pass känslig haha! Tycker Prison Break är så otroligt spännande, man kan inte se ett avsnitt och sen sluta utan man måste fortsätta. Och detta är även serien jag kollar på nu, för tredje gången och gråter fortfarande lika mycket.. Haha!

Vilka är era favoriter? Skulle vilja se något nytt, är Pretty little liars bra? Orange is the new black? Ge mig tips!♥

Levis 501

2014-07-06 KL. 14:10:37
Bilder tagna från google.com 

Jag beställde nyss Levis 501 shorts, har suktat efter dessa så länge så nu äntligen tog jag mig i kragen och beställde. Är lite nervös dock att dem inte ska passa, jag har hört att dem är ganska små i storleken så tog lite större än vad jag egentligen har. Hoppas verkligen att dem passar nu, kommer bo i dessa i sommar. Nu ska vi åka till stugan, ha en fin dag så hörs vi senare ♥

Flower

2014-07-06 KL. 13:48:00
Lite bilder från balkongen, här sitter jag och solar. Så skönt!

Godmorgon på er! Jag har varit vaken sedan halv tio, så känns som dagen kommer att bli ganska så lång. Men känns ändå bra att inte ha sovit bort hela dagen när det äntligen är fint väder i Växjö. Det är 27 grader varmt, så himla härligt. Jag har suttit på balkongen och solat. Dagens planer är lite oklara, ifall vi åker ut till stugan eller stannar hemma. Men ska visa er vad jag har beställt, det var verkligen på tiden. Hoppas ni får en fin söndag ute i solen också, kram!

seg..

2014-07-05 KL. 21:02:28

Ursäkta för dålig uppdatering som sagt, men har jobbat hela dagen och nu är jag helt slut. Valde även hemkörning utav kvällsmat haha! Klockan är bara nio men känns som hon är elva eller någonting.. Jag ska krypa ner i sängen och kolla några avsnitt utav Gossip Girl. Jag orkar inte göra så mycker mer ikväll, riktigt seg med andra ord. Vi hörs imorgon istället med nya (roligare) inlägg. Hoppas ni får en fin lördagskväll ♥

Fin kväll

2014-07-04 KL. 20:07:00
Alltså mh.. 

Efter att det har regnat i Växjö ganska länge så kom solen fram idag och tog med sig värmen, så vi valde att grilla ikväll och det finns inget godare. Det är så somrigt och gott.. Haha! Skulle kunna leva på det. Nu har jag lite bråttom dock, här sitter jag med världens segaste internet och försöker ladda upp bilder medans tiden springer iväg. Ska hoppa in i duschen nu och göra mig i ordning innan jag cyklar iväg mot Amanda. Imorgon kommer uppdateringen att bli lite låg, börjar jobba klockan 12 och jobbar till halv sju på kvällen. Så vi får höras efter det. Hoppas ni får en fin fredagskväll & lördag. ♥

Nystädat

2014-07-04 KL. 19:36:04
Haft fullt upp idag.. 

Detta är vad jag har fixat med hela dagen, idag när jag kom hem till mamma och såg mitt rum kände jag mest "O-M-G(!)". Mitt rum var fullständig kaos, eftersom att jag inte har varit hemma på ett tag och mina lillebröder har varit där inne osv. Så idag fick jag nog, har storstädat från grunden, dammtorkat, dammsugit. Nu är det rent iallafall och det känns så himla skönt! Är tråkigt att komma hem till ett ostädat rum. Nu sitter jag på soffan hos mormor igen och ska snart iväg till Amanda för Gossip Girl kväll med henne och Jackie. Så mysigt ♥

New York funderingar..

2014-07-04 KL. 02:34:00
Alla bilder är tagna från weheartit.com 

Nu är det ungefär 11 månader kvar tills jag åker till New York, och det känns helt overkligt. Dels för att det är så pass länge kvar och för att New York är min drömstad. Denna staden existerar bara på serier jag kollar på och i mitt huvud och på fina bilder som inte ens känns verkliga. Det är verkligen en dröm som går i uppfyllelse och jag är så otroligt glad och tacksam att få denna resa i 18 års present. Jag struntar i alla fester i världen, detta är så mycket bättre och jag längtar så sjukt mycket. Men jag har så otroligt många funderingar när det gäller denna resan.. Och jag hoppas på att någon/några utav mina läsare kanske skulle kunna hjälpa mig lite nu.

 Vilka cafeér och resturanger får man absolut inte missa?

Jag vet att maten i New York inte är som Sveriges, iallafall inte allting. Och fiken är förmodligen lite annorlunda också, finns det något speciellt café ni rekomenderar som man absolut inte kan missa? Eller någon speciell resturang, för jag vill försöka uppleva så mycket som möjligt när jag är där. Även om det bara är vart man kan dricka det godaste kaffet så vill jag uppleva det, vill se staden. Är det något speciellt ställe ni rekomenderar som är extra mysigt eller har extra god mat/fika? 

 Vilka gator hittar man dem bästa affärerna? Inte bara budget utan alla dem dyra lyxaffärerna?

Jag kommer att ha med mig ca 20 000 svenska kronor som jag sedan växlar till dollar, jag vet inte riktigt hur mycket det blir i dollar men man klarar sig förmodligen på det. För när jag väl besöker New York så vill jag shoppa, vill inte tänka på att jag är begränsad. Jag kanske inte kan shoppa loss inne på Chanel tillexempel men vill ändå kunna handla så kortet brinner haha! På vilka gator ligger affärerna? Vart hittar man dem bästa? Räcker 20 000 till shopping? Är det mycket billigare där med Nike skor tillexempel. Blir galen, vill åka nununu.. 

 Och vilka ställen måste man besöka? Ska man gå upp i Empire State Building eller Rockfeller Center? 

Vi är ute efter att se staden, vi tänkte åka "Sex and the city tour". Då får man se alla ställen dem har spelat in Sex and the city på, vilket kan vara lite spännande ifall man gillar den serien. Men jag vill fotografera, frågan är då ska man gå upp i Rockfeller center eller Empire State Building? För jag vill gärna ha kort på Empire State Building.. Sen vill jag även se dem fina parkerna. Åh! Behöver verkligen er hjälp nu så min resa blir så bra som möjligt. Kommentera era upplevelser, bästa caféet osv. Skulle bli super glad om ni ville hjälpa till! ♥

Today's outfit

2014-07-03 KL. 22:04:35
// Jacka - Jofama by Kenza / Linne - Gina Tricot / Jeans - Gina Tricot / Skor - Nike Air force one //
 
Såhär såg jag ut idag, väldigt enkelt. Men det är skönt det också, hade inte ens sminkat mig idag haha! Nu är jag hos pappa med Amanda och vi ska gå iväg till Coop för att köpa frukt och ha till några avsnitt framför Gossip Girl. Längtar efter att krypa ner i sängen, vi har varit överallt idag och åkt buss flera gånger. Jag har inte så mycket mer att säga så vi hörs lite senare eller imorgon. Kram på er!

3 juli

2014-07-03 KL. 12:23:22

Godmorgon! Jag har varit vaken ett tag men har legat här i soffan och dragit mig. Idag kommer familjen hem, så ikväll blir det väl tacos och lite mys. Idag har jag inga planer, funderar på att gå ner till stan och kolla lite men annars har jag väl inget planerat. Är så himla trött och seg idag också.. Tänkte säga "skönt med helg snart" men varje dag känns som helg.. Haha! Nu ska jag äta lite, vi hörs senare. Kram!

4km

2014-07-02 KL. 20:58:50
4km joggade vi!

Nu har jag precis tagit ett bad och ska sätta mig framför Gossip Girl med en kopp té. Vi hörs imorgon!

Nelly.com

2014-07-02 KL. 18:34:33
Klänning & ett bälte

Jag lyckades hitta en perfekt klänning att ha till bröllopet, hoppas på att den är lika fin i verkligheten som på bild! Försökte leta efter något som inte "visar" för mycket, tycker det passar bättre på bröllop/dop. Och bältet kunde jag inte motstå, har letat överallt efter ett sånt eftersom det passar så himla bra till vita och svarta jeans. Så det ska bli spännande att få hem så ni kan få tydligare bilder. Nu ska jag ut och jogga med Amanda, blir utomhus träning idag istället. 

Hallon & Banan

2014-07-02 KL. 12:35:11
A-fil med hallon och banan.

Godmorgon! Jag vaknade för ett tag sedan, har lyckats trycka i mig lite frukost. Jag som alltid har svårt för frukost kör oftast på lite enklare, om det inte är på helgerna då. Detta är väldigt enkelt och gott. Lagom för att jag ska kunna äta det på morgonen utan aptit. Jag tänkte gå ut och springa en runda, men för tillfället åskar det och spöregnar så jag skippar nog det eftersom jag är otroligt rädd för åska. Så det får bli en dag inne för min del, ska baka hallonpaj med mormor och ikväll iväg till gymmet med Amanda och Jackie. NU ska jag fortsätta att leta efter klänningar, mamma gifter sig i September och jag letar för fullt efter en klänning att ha på mig. 

Vi hörs lite senare!

Coretto

2014-07-01 KL. 21:54:12

Lunchade med Emelie, efterlängtat ♥

Idag mötte jag upp Emelie i stan vid tre tiden för lite lunch och catch up. Det var flera månader sedan vi sågs så det var trevligt, Lisa och Sophie kom även förbi en stund. Efter jag och Emelie hade suttit och snackat i flera timmar från allt mellan himmel och jord mötte jag upp Amanda för att avsluta dagen med lite Gossip Girl. Och nu ligger jag på soffan hos mormor, hoppas ni alla hade en fin dag!

Nike air force 1

2014-07-01 KL. 21:47:44
Köpte dessa fina skor inne på Footlocker i Stockholm för 749 kronor. 

Som jag suktat efter dessa skor! Och när jag var i Stockholm förra veckan och såg dem i min storlek så passade jag på att köpa dem. Och det är inget jag ångrar, dem är super sköna. Dock var dem ganska hårda i början. Ta din vanliga storlek i dem, jag har storlek 36,5 och dem är nästan lite stora..  


Angelica Bengtsson, 17 år, Växjö
Välkommen! I min blogg kommer du att få läsa en blandning utav min vardag som består utav vänner, träning, shopping och väldigt mycket annat. Jag hoppas du gillar bloggen och stannar kvar här.

KONTAKT:
[email protected]




RSS 2.0