måndags plugg..

2014-09-29 KL. 19:15:15
Kan inte precis säga att jag har en bra måndag, pluggar för fulla muggar..

Jag har mått så otroligt dåligt idag, varit trött och hängig och frysit. Ingen bra dag, sen är jag en sån människa som alltid skjuter upp allting till sista dagen så här sitter jag med dö mycket plugg tills imorgon. Blir så trött på mig själv att jag aldrig kan lära mig. MEN ska kämpa på, sen är resten utav veckan ganska lugn. Måste kämpa på, vi får höras imorgon.

Johnny Bulls

2014-09-24 KL. 20:34:31
Johnny Bulls 999 kronor på cdon.com 

Idag fick jag hem mina skor som jag beställde i fredags kväll, är så glad att jag hittade ett par. När jag skulle köpa var dem slut i min storlek, fanns alla förutom i storlek 36. Så googlade och hittade på cdon.com för ännu billigare pris än i affären, så nöjd! 
 
Annars då? Kul att folk fortfarande kikar in här ibland, har varit mycket på senast tiden med begravning och allt. Men nu är jag på benen igen med lite ny energi och ideér för bloggen. Ska plugga och kolla på pH ikväll, sen sova. Vi hörs imorgon efter skolan! Kram så länge

Svettigt

2014-09-09 KL. 20:50:59

En bild före gym och en efteråt 

Jag har precis kört klart svettigaste gympasset. Idag blev det 30 minuter Cardio, och sedan ben. Känns så himla skönt nu efteråt, ska åka hem och lägga mig i badet sedan kolla på PH innan jag lägger mig. Börjar inte förrens 12.50 imorgon, så skönt med en lång sovmorgon och en stor frukost innan skolan. Vi hörs imorgon! 


Angelica Bengtsson, 17 år, Växjö
Välkommen! I min blogg kommer du att få läsa en blandning utav min vardag som består utav vänner, träning, shopping och väldigt mycket annat. Jag hoppas du gillar bloggen och stannar kvar här.

KONTAKT:
[email protected]




RSS 2.0