Bästa mamma<3

2013-09-17 KL. 00:17:00
Nu har mamma och jag börjat att planera inför min 18 års dag, visserligen så är det ett och ett halvt år kvar tills jag blir 18. Men tiden verkligen flyger iväg, känns som det var igår jag skulle träffa min pojkvän för första gången och nu firar vi ett år den första Oktober. Det är verkligen helt sjukt vad snabbt tiden har gått! Och vi hade tänkt att istället för en stor fest då vi måste lägga pengarna på en massa dricka, mat och allting som man ska handla till fest så lägger vi pengarna på en resa. 

Och eftersom det är jag som fyller år väljer jag resa, haha. Så vi hade bestämt att åka en vecka eller något sånt till New York (HELT SJUKT!) Även om vi inte ens har bokat biljetterna ännu så längtar jag så mycket! Vi kommer åkta tillsammans med en vän till min mamma och hennes son som då fyller 19. Så vi åker någon gång mellan Maj och Juni, för jag fyller år i Maj och han i Juni. Det känns ändå skönt att åka när jag är myndig, då kan jag ta ett glas vin med mamma på kvällen till maten och så.. Haha, vad sjukt det låter. Kommer ha med mig så jävla mycket pengar också, så jag kan shoppa utan gränser. Är verkligen så himla glad över detta! Vill att tiden ska gå..


Angelica Bengtsson, 17 år, Växjö
Välkommen! I min blogg kommer du att få läsa en blandning utav min vardag som består utav vänner, träning, shopping och väldigt mycket annat. Jag hoppas du gillar bloggen och stannar kvar här.

KONTAKT:
[email protected]




RSS 2.0