Makeup Store

2014-10-30 KL. 00:19:25


Tre bilder från gårdagens smink kurs på Makeup Store!

Jag och Madde var som sagt på en smink kurs på Makeup Store igår vilket var väldigt roligt, man blev sminkad på halva ansiktet och skulle sedan testa att göra andra halvan ensam. Madde körde på en liten mer "alldaglig/festlig" sminkning medans jag körde på världens fest sminkning med väldigt sotade ögon och markerade kindben. Jag tyckte det var riktigt roligt och jag har absolut lärt mig en hel del nytt.

Vill ni också testa på en smink kurs på Makeup Store så kostar det 200 kronor per person och efter kursen får man även 20% på allting i hela butiken. Värt!

Frukost och Gossip Girl

2014-10-28 KL. 11:54:49

Börjar andra dagen på lovet såhär, med världens frukost framför Gossip Girl med bästavännen. Nu ska jag snart hoppa in i ducshen och göra mig i ordning för vid klockan 15 ska jag och Madde iväg till Makeup Store på en smink kurs. Det ska bli väldigt spännande faktiskt, hoppas att man lär sig lite nytt. Efter smink kursen sticker jag direkt iväg till gymmet, ska köra ben och rumpa idag. Vi får höras lite senare, kram!

Snabb dagens outfit

2014-10-22 KL. 17:16:00
Jacka här / linne - BikBok / jeans - Gina Tricot / skor här (tillfälligt slut) 

 
Såhär gick jag runt i skolan idag, väldigt enkel outfit. Men har fått kommentarer om att jag ska börja visa mina outfits så tänkte att det kunde vara roligare än ingenting. Jag kom precis hem, har varit i skolan till halv fyra idag och sen var jag på stan med Jackie och myste lite. Ska åka och städa hos min pappa nu sen åker jag direkt till träningen, om vi hörs blir det senare ikväll annars får vi höras imorgon. Kram

Michael Kors

2014-10-21 KL. 15:35:00
Mammas födelsedagspresent utav familjen, Michael Kors klocka..

Idag är det mammas födelsedag, i morse gick vi upp och sjöng för henne så fick hon lite presenter. Bland annat denna klockan från Michael Kors, är så himla avundsjuk. Den är verkligen så sjukt fin, tur att jag kan låna den ibland. Nu har jag kommit hem från skolan, kämpade mig verkligen igenom denna dagen. Jag har varit så sjukt trött idag, men man kan inte alltid vara på topp. Idag ska jag plugga, fira mamma och umgås med E. Fick lite mer motivation till skolan när jag fick reda på att vi går på höstlov på fredag, detta lovet är så välbehövligt så det kunde inte kommit mer passande. Nu ska jag plugga, vi hörs senare. Kram så länge!

Måndag och Askelyckan

2014-10-20 KL. 17:37:13
Två bilder från idag, fikade på Askelyckan med mina babes. 

Kom hem för en stund sen och har hunnit sätta upp håret i en slarvig knut och byta om till mjukis kläder, nu drunknar jag i läxor som jag ska sitta med hela eftermiddagen tills jag ska iväg till gymmet ikväll. En typisk måndag helt enkelt, börjar bli väldigt kallt och höstigt ute nu också. Vilket är väldigt mysigt tycker jag, imorgon fyller mamma år så har lite att fixa ikväll. Nu ska jag sätta igång med svenskan så man blir klar någon gång, vi hörs lite senare.

Tommy Hilfiger

2014-10-20 KL. 17:27:18
Min nya vinterjacka köpt här för 1999 kronor. 

Jag beställde denna jackan förra veckan som jag suktat efter riktigt länge, och leveransen på bubbleroom tog bara två dagar så jag är väldigt nöjd. Den sitter som en smäck och kommer värma mig hela vintern, sen passar den väldigt bra med mina Johnny Bulls också så det kan ju inte bli bättre. 


Angelica Bengtsson, 17 år, Växjö
Välkommen! I min blogg kommer du att få läsa en blandning utav min vardag som består utav vänner, träning, shopping och väldigt mycket annat. Jag hoppas du gillar bloggen och stannar kvar här.

KONTAKT:
[email protected]




RSS 2.0